Let op! Pas op voor oplichters en fraude. Er zijn bedrijven die onrechtmatig onze naam gebruiken! Lees hier meer over hun werkwijze.

Rioolbeheer Nederland (RBNL)

Onze riooldiensten

Google beoordeling 5.0 van 5
5/5

Waar het voor jou stopt, ontstoppen wij.

Inzet van eigen personeel
3 maanden garantie
Vast tarief, geen uurtarief

Bel ons op 085 303 9999

Maak direct een afspraak

Duidelijke communicatie
Geen voorrijkosten
3 maanden garantie

rbnl review

Loodgieter Laren

Ben je op zoek naar een loodgieter in Laren? Zoek niet verder! Bij RBNL werken we met een eigen team van gecertificeerde loodgieters. Met meerdere vestigingen verspreid over heel Nederland, zijn onze loodgieters altijd in jouw buurt. Als je vandaag belt met een rioolprobleem in Laren, zorgen we dat het probleem vandaag opgelost wordt. Je kunt rekenen op vaste tarieven, zorgvrij garantie en 24/7 service. Maak telefonisch of online een afspraak met een van onze loodgieters en geef je rioolprobleem zorgeloos uit handen.

Onze ontstoppingsdiensten

Voor een breed scala aan diensten kun je op ons rekenen in Laren en omstreken. Waar kunnen wij jou mee van dienst zijn?

Onze klanten beoordelen ons gemiddeld met een 5/5

Lees hieronder de meest recente beoordelingen van onze klanten.

Rioolprobleem in Laren? Wij komen vandaag nog langs

Heb je te maken met een lekkage, verstopping of een ander rioolprobleem in jouw woning of werkpand in Laren en zit je met de handen in het haar? Wij weten als geen ander dat een rioolprobleem vervelend is en veel ongemak met zich meebrengt. Daarom werken wij uitsluitend met breed opgeleide en uitgeruste loodgieters zodat jouw rioolprobleem snel en vakkundig opgelost wordt. Ook voor eerlijk advies en regelmatig onderhoud ben je bij ons aan het juiste adres.

 3 maanden garantie
 Inzet van eigen personeel en materieel
 Vaste tarieven & geen verrassingen achteraf
 Geen herhaalafspraken dankzij breed opgeleide en uitgeruste loodgieters

Met onze lokale vestigingen zijn we altijd bij jou in de buurt. Ook voor rioolinspectie, rioolreiniging en professioneel rioolbeheer kun je uitgaan van onze expertise. Kies voor een betrouwbaar en transparant loodgietersbedrijf en ontdek de kwaliteit van onze diensten! Maak telefonisch of via onze website een afspraak en geef jouw rioolprobleem zorgeloos uit handen.

loodgieter in Laren

Ontdek onze vaste tarieven & toeslagen

De meeste loodgieters hanteren een tarief per kwartier of half uur. Wij houden niet van onduidelijkheden, daarom werken onze loodgieters in Laren met vaste en transparante tarieven. Er is dus geen sprake van bijkomende kosten, hoe lang de klus ook duurt. Je komt daarom niet voor onverwachte verrassingen te staan. Daarnaast betaal je geen voorrijkosten. Met onze vaste tarieven en toeslagen weet je waar je aan toe bent.

Plaatselijke ontstoppingen

WC, douche, gootsteen, afvoer, wasbak, wasmachine

Hoofdleiding ontstoppen

Ontstoppen middels hoge druk + camera inspectie

Rioolinspectie met camera

Controleren op problemen zoals lekkages of scheuren

Rookdetectie rioolstelsel

Opsporen van oorzaak rioolstank

Rookdetectie & camera inspectie

In kaart brengen van leidingstelsel middels rookdetectie én camera inspectie

€165 incl. btw

€296 incl. btw

€180 incl. btw

€180 incl. btw

€220 incl. btw

Vast tarief, geen uurtarief
3 maanden garantie
Geen voorrijkosten

Vast tarief, geen uurtarief

3 maanden garantie

Geen voorrijkosten

Voor ongebruikelijke werktijden gelden er toeslagen. Bekijk hiernaast de werktijden en de tarieven en toeslagen die op de genoemde werktijden van toepassing zijn:

Toeslagen

Op de volgende dagen gelden de normale tarieven:
– werkdagen van 08:00 tot 18:00

Op de volgende dagen geldt een toeslag van 50%:
– werkdagen van 18:00 tot 00:00
– zaterdag van 08:00 tot 18:00

Op de volgende dagen geldt een toeslag van 100%:
– alle dagen van 00:00 tot 08:00
– zaterdag van 18:00 tot 00:00
– zon- en feestdagen

Spoed loodgieter nodig in Laren?

Heb je te maken met een vervelende lekkage of hardnekkige verstopping en ben je op zoek naar een spoed loodgieter in Laren? Voor snelle, betrouwbare service en de hoogste kwaliteit op het gebied van riooldiensten kies je voor de erkende loodgieters van RBNL. Ongeacht de omvang van de klus, onze toegewijde vakmensen blijven net zo lang aanwezig totdat jouw rioolprobleem volledig is opgelost. Neem telefonisch contact met ons op of maak gebruik van ons online afsprakensysteem. Voor je het weet is jouw rioolprobleem verleden tijd!

Afvoer verstopt? Geen loodgietersklus is te groot of te klein. Neem vandaag nog contact met ons op!

RBNL zorgvrij

Maak kennis met onze onvoorwaardelijke service

Jouw woon- of werkcomfort is onze prioriteit!

Ben je op zoek naar een loodgieter in Laren? Wij weten als geen ander dat een rioolprobleem de leefbaarheid in huis sterk kan verminderen. Daarom staan wij voor onvoorwaardelijke service. Onze vakmannen hebben jarenlange ervaring in loodgieterswerk en gaan pas weg als de verstopping volledig ontstopt is, zonder bijkomende kosten. Jouw tevredenheid is immers onze prioriteit! Met onze onvoorwaardelijke service verzekeren we je van:

Vaste prijzen, dus geen bijkomende kosten
Geen oplossing = geen betaling
3 maanden garantie
24/7 service

Kies voor de goede service van loodgietersbedrijf RBNL voor het ontstoppen, renoveren en repareren van jouw riolering. Voor onze vakmensen is geen klus te groot!

Voorkom herhaalafspraken en toekomstige verstoppingen

Wil jij herhaalafspraken met loodgieters in Laren voorkomen? Aangezien wij weten dat ons bezoek nooit een prettige reden heeft, geven we je graag praktische tips om te voorkomen dat onze loodgieters in Laren nog eens bij je langs moeten komen:

  • Spoel afvoerputjes regelmatig door met water en soda

Om de binnenkant van de afvoer vrij te houden van afvalresten en zeepresten, is het belangrijk om de sifon regelmatig door te spoelen met warm water en een handvol soda. Hiermee kun je verstoppingen en nare geurtjes in huis voorkomen. Heb je veel kalk in het kraanwater, dan is het verstandig de afvoer ook regelmatig te spoelen met azijn. Zo krijgen kalkresten geen kans om op te stapelen aan de binnenkant van je afvoer.

  • Plaats een zeefje voor afvoerputjes

Een effectieve manier om te voorkomen dat etenswaren, vuilresten, haren en andere objecten de riolering verstoppen, is door een zeefje voor afvoerputjes te plaatsen. Het zeefje houdt deze tegen, waardoor ze niet in de sifon terechtkomen. Zorg ervoor dat je regelmatig het zeefje schoonmaakt. Zo kun je een beginnende verstopping eenvoudig oplossen en een verstopping voorkomen!

  • Houd voorwerpen op afstand

Wees voorzichtig met voorwerpen zoals speldjes, wattenstaafjes, luiers en andere voorwerpen die blokkades in de afvoer kunnen veroorzaken.

  • Gebruik afvoeren waarvoor ze bedoeld zijn

In veel huishoudens worden grote hoeveelheden etenswaren in de afvoer geloosd, wat ervoor zorgt dat deze door etensresten en vetresten dichtslibt. Gebruik daarom de afvoeren waarvoor ze bedoeld zijn en je verkleint direct de kans op verstoppingen en blokkades.

Heb je toch te maken met een verstopping en heb je een loodgieter nodig in Laren? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Wij lossen het graag voor je op!

Veelgestelde vragen

Vragen over onze dienstverlening? Bekijk onze veelgestelde vragen hieronder. Staat jouw vraag er niet bij? Neem dan contact met ons op.

Welke diensten bieden loodgieters in Badhoevedorp aan?

Je kunt RBNL inschakelen voor diverse loodgieterswerkzaamheden. Denk hierbij aan het renoveren en ontstoppen van riolering, maar ook het reinigen van dakgoten en het repareren van lekkages. Ons werkgebied strekt over de gehele stad.

Hoe vind ik een vakkundige loodgieter in Badhoevedorp?

Je kunt een betrouwbare loodgieter vinden door aanbevelingen van vrienden en familie, online reviews te lezen, en te controleren of de loodgieter de juiste certificeringen en licenties heeft.

Op welke plaatsen naast Laren zijn jullie ook werkzaam?

Je kunt ons niet alleen inschakelen als je in Laren woont, maar ook in vele andere plaatsen, waaronder Utrecht en Almere! Bekijk onderaan de pagina alle locaties waar wij jou kunnen helpen voor het ontstoppen, reinigen, inspecteren en lokaliseren van riolering, afvoer en leidingen.

Is RBNL betrouwbaar?

Onze ontstoppingsdienst is zeer betrouwbaar. Al onze loodgieters zijn gecertificeerd, hebben ruime ervaring en werken met eigen materieel. We zijn transparant over onze tarieven en toeslagen en werken uitsluitend met vaste tarieven, in tegenstelling tot vele andere partijen.

Nog niet overtuigd? Bekijk onze online reviews op onze website, Google en Trustpilot.